Pentru informatii detaliate despre celalalte programe confintate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

« Despre proiect

Parteneri

Universitatea Spiru Haret institutie de invatamant superior acreditata are o experienta bogata in proiectarea si derularea de programe educationale. Sunt acreditate si autorizate un numar 58 de specializari–ce functioneaza ca programe de studiu pentru formarea tinerilor pentru piata muncii, ceea ce il recomanda ca institutie cu experienta in domeniul formarii profesionale. La nivelul S s-au derulat granturi de cercetare finantate de CNCSIS sau alte autoritati romane precum si granturi finantate international din fonduri europene si nu numai. S-au desfasurat si proiecte de mobilitati ERASMUS Lifelong Learning programme dar si Leonardo da Vinci, ceea ce a facut posibil transferul de cunoştinţe, dar şi derularea de stagii de practica pentru studenti sau schimburi de experienta pentru profesori. Implementarea unor astfel de proiecte constituie o garantie a experientei relevante acumulate in gestionarea de proiecte. In ultimii 2 ani sau derulat un numar de 49 de proiecte: 19 prin contracte cu mediul privat, iar 30 prin finantare din fonduri CNCSIS, CEEX, fonduri structurale etc. In prezent se deruleaza unul dintre cele mai importante programe de inovatie din lume–Oracle Innovate, S fiind ales, impreuna cu organizatia parteneră, sa-l implementeze in SE Europei. S dispune de un corp RU omogen, care se completeaza armonios intr-o retea generatoare si sustinatoare de valori remarcabile. Dinamica personalului si forta intrinseca a acestuia recomanda universitatea pentru sustinerea de proiecte la nivel national, european si international. In managementul calitatii se observă inclinatia institutiei spre noile tehnologii, indusa de crearea noului areal european ERA.

Sediul central: Str. Ion Ghica, Nr. 13, Sector 3, Bucureşti; Cod postal: 030045;

tel: (004021) 455.1000; 314.00.75; 314.00.76;

fax: (004021) 314.39.08;

e-mail: info@spiruharet.ro; www.spiruharet.ro;Uniunea Naţională pentru Drepturile Femeii din România


În ultimii 3 ani, P1 a derulat următoarele prioiecte: 1. Agentia \"Feminalex\"- derulat in parteneriat cu Universitatea Romano- Americana si Subcomisia pentru sanse egale din cadrul Parlamentului Romaniei (centru de consultatii juridice pentru femei) 2. Agentia \"Mediasan\"-formarea infirmierelor cu rol de educatori sanitari pentru comunitatile de romi 3. SEELINE, Monitorizarea legislatiei din perspective sanselor egale in tarile Europei de Est, in colaborare cu reteaua organizatiilor de femei din tarile Europei de Est 4.\"DANA\", Evaluarea participarii femeii in societate-proiect in derulare cu Societatea Independenta pentru Drepturile Omului, Federatia Internationala pentru Copil si Familie, Ministerul Sanatatii (Centrul pentru protectia victimelor violentei in familie), proiect finanţat de Ministerul de Externe din Franta 5.\"Copii pentru viitor\", in parteneriat cu Uniunea Nationala pentru Dezvoltarea Invatamantului Preuniversitar Particular din Romania si Ministerul Educatiei si Cercetarii (ghid de comportament impotriva patrunderii drogurilor in scoli) 6.Participarea ca membru cu drepturi depline in activitatile si programele derulate de Coalitia Internationala KARAT a organizatiilor de femei din Europa Centrala si de Est 7.Memebru al Colaitiei Nationale impotriva Violentei asupra Femeii si al Comisiei Interministeriale de combatere a violentei domestice 8.Din anul 1990 gestioneaza programul de formare a RU din domeniul ingrijirii sanatatii, prin Scoala Postliceala Sanitara \"Dr.I.Cantacuzino\", oferind oportunitatea unei calificari pentru tinerele fete sarace care sa le permita accesul pe piata municii, eliminand astfel riscul expunerii la practicarea prostitutiei si sclaviei sexuale in cadrul retelelor de trafic de fiinte umane 9.Din anul 2003 a fondat Centrul de resurse pentru protectia victimelor violentei in familie (CRIV), \"Casa esarfelor albastre\", cu sediul în Bucureşti, sectorul 5.

 

Adresa: Calea Rahovei 147-153, sector 5, București
Tel: 021.021.337.23.06;
fax: 021.240.14.28
E-mail: muga_alice@yahoo.com